Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLACK BLAZER, SA

Igår efter en hektisk dag hemma hoppade jag in i duschen och åkte in till stan. Åkte först hem till Mitra & tjejerna, älskar deras lägenhet. 5 våningar upp med stora fina fönster och en stor tegelvägg som täcker ena hela väggen, SÅ N.Y! Över Mitras säng har hon polaroidbilder som hängde mot teglet, sådan NY-känsla så det finns inte!! Girl power i den där lägenheten.

Efter vi hängt där ett tag vinkade vi in en gul bil och provade den italienska restaurangen Gemmas på Bovery Hotel, så himla mysig restaurang och så mysigt område, såg en bar mitt emot jag vill prova. Det finns SÅ mycket ställen jag vill prova, måste verkligen börja skriva upp för minnet jag tror att jag har är inte så vasst som jag hade hoppats på haha. Finns ju så mycket här!! Vi satt och pratade i några timmar, jag åt en smarrig risotto (med tryffel som jag har på precis allt, manisk!)  och efter vi ätit klart dök det plötsligt upp desserttallrikar, killarna bredvid var snälla och generösa och tyckte väl vi såg sötsugna ut? Vi tackade i alla fall snällt och dom gick strax efter dom beställde in den åt oss. Tack för det! Lite jordgubbar och grädde tackar man aldrig nej till och det kändes som ett perfekt avslut på sommaren här, idag blåser det storm!!

Så himla mysig tisdagsmiddag och Bella & Mitra jag lärt känna bättre här är sådana klippor, så genuint fina människor <3 Fick även träffa deras vän Josefin igår, vi bestämde direkt en kaffedejt då vi är i samma bransch och jag kände direkt att hon hade en heeel del att lära mig. Så impad! Mysig tjejkväll.

Jag invigde en svart, tunn, dubbelknäppt blazer med axelvaddar och djup urringning jag designat. Jag bar den här om dagen också men då öppen med en tisha under. Gillar den massor, bättre bilder kommer såklart. Snygg med stuprörsjeans till och antingen som nedan med stövlar eller med spetsiga pumps. Ger en bra silhuett med axlar och stuprörsjeans. Puss!

// Last night we had dinner at Gemmas at the Boverly Hotel, such a cute Italian place. We had a girls night out with a lot of girl talk. Love the girls I hung out with, so smart, funny and genuine. I wore a blazer I designed, love it. It’s V-neck and shoulder pads, makes a great silhuette with skinny jeans. Like it?

IMG_0675 IMG_0679 IMG_0704 IMG_0706 IMG_0729
IMG_0686 IMG_0722

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tiopoängare! Riktigt snygg, Sanne!

    Jennika 2015-10-01 11:36:06
    Svara
  • Var är byxorna ifrån? 🙂

    Matilda 2015-09-30 21:53:59
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!