Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAY’S

Idag har jag jobbat konstant sedan jag vaknade vid 8. Jag placerade mig i mina nya mjukiskläder från Louloulemon, utan smink med en stor kanna kaffe på och så har jag kört världens jobbrace. Spred ut mig över helt golvet med samples & färgkartor och så har jag facetimeat mad mamma, syster och Linn för smakråd. Nu har jag satt det, jag vet vad jag vill och kommer att ta in nu och det känns riktigt bra!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan smita in till stan och äta middag med Mitra & Bella. Vi ska prova en ny restaurang ikväll, lovar att uppdatera er =) Ska bli spännande, så taggad på tjejmiddag. Puss på er fina ni och tack för allt ert engagemang! <3

// Today I’ve been working all day. Now im off to dinner in NYC! Ill let u know how it is.. <3

IMG_1436 IMG_1439

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du er så vakker! Har du sminket øyenbrynene på bildet over? Så naturlig og fint!
    Ha en fiin dag!

    Elise 2015-09-30 19:16:20
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!