LE PAIN

En så mysig torsdagslunch. Vi hade en massa att prata ikapp och pratade oavbrutet om allt mellan himmel och jord i 3 timmar. En liten shoppingrunda hann vi med också innan vi skiljdes åt och Janni åkte vidare till L.A!

Janni är en så himla gullig tjej, sjukt enkel och sprider bra energi, jag sa till henne mitt i lunchen att jag var så exalterad och glad, hon gjorde mig mer pepp på livet (om det nu går) Hon inspirerar mig och är verkligen duktig på det hon gör, hon kom in i bloggdjungeln från ingenstans och tog fullständigt över med sin kvalité på bilder, ambition och hennes roliga liv! Duktig. Roligt att ses iaf och jag hoppas det inte dröjer lika länge igen <3

Nu är jag hemma hos grabbarna, vi ska laga lax och streama tre sista avsnitten av Paradise, vi har fastnat haha. Det är ju underhållande, jag har aldrig följt det helt och hållet men det kanske får bli i år, man behöver ju inte tänka så mycket utan det är mest skratt!

// Todays lunch at Le Pain. Janni is such a sweet and talented girl. Hopefullt it won’t take tooo long until we meet again this time =) She’s really inspiring! Now im home with the boys, we are gonna cook some dinner soon and just watch a reality show from Sweden, entertaining on a new level haha. Have a good night peps!

IMG_0021 IMG_0022

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!