LAST 24 HOURS

Jag fick en superfin kamera av J när jag fyllde år. Dess värre åkte den i backen i söndags kväll på Arlanda, helt sjukt. Jag gick in i badrummet och skulle ta en bild och tappade den i stengolvet, grattis till mig. Blev så ledsen, inte så bra tajming dagen innan man flyttar men som tur är valde han att försäkra den så vi ska lösa det nu så får någon av alla våra gäster ta med den!

Jag har som tur är min systemkamera med mig, jag ska åka och köpa minneskort idag så efter det ska det fotas ordentligt. Jag har fotat lite från mobilen så länge, mest med J’s mobil innan jag signade en amerikansk telefon. Så skönt att ha egen telefon nu, säkert för honom också haha. Han säger numera ”kan jag få låna min telefon?” För er jag missat skicka sms till, hör av er angående telefonnr.

Igår tog jag och J en tidig morgonpromenad längs floden, vi såg solen gå upp och staden vakna. Jag blev nästan religiös så vackert det är här! När grabbarna tränade passade jag på att göra detsamma. Därefter var vi i lägenhetskomplexet vi flyttar in i på måndag och kikade, vi fick tyvärr inte se lägenheten vi ska ha, dom får inte visa dom förrän dom är 100 % klara. J ville så gärna visa mig var vi ska bo men jag tycker allt känns så himla bra så jag var glad över att bara få se lägenhetskomplexet. Det kändes helt v ultimat och dom hade till och med yogaklasser i samma hus, jag som så gärna vill yoga. Yay! Vi var också en sväng på ett mall och signade telefon till mig och jag shoppade upp Sephora, ska visa vad för smink jag fick med mig senare, det var dags att fylla på om man säger så. Därefter tog vi färjan in till NY och åt på STK’s rooftop, så mysigt och gott och vi satt ännu en kväll och svamlade, jetlagen sitter ju i några kvällar.

Fler bilder kommer, nu ska jag jobba klart och sedan smita ner till gymmet innan J kommer. Vi tänkte köra en chipotlelunch inne i Hoboken, för tillfället mitt favoritområde. SÅ mysigt!

IMG_0050 IMG_0049 IMG_0048

IMG_0004 IMG_0010 IMG_0014 IMG_0017 IMG_0022 IMG_0026 IMG_0027 IMG_0044

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej Sanne! Härligt allt verkar vara. Kan vi som inte har hängt med riktigt (jag pga resa) få en update på varför du åker? Vad ska du göra där? Din kille?

    Hanna 2015-09-10 07:17:12
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      Hallå 🙂 nej det går undan här haha! Ja han bor här halva året och ville att jag skulle följa med så då hakade jag på! Jättekul! kram

      Sanne Alexandra 2015-09-10 17:26:53
      Svara
  • helt jäkla galet att du bor i denna stad!! vill ocksåååå<3

    ISA 2015-09-09 23:08:40 http://isabyl.devote.se/
    Svara
  • Vad härligt det ser ut!! Älskar New York och Hoboken, min kusin bor där och jag tycker det är det perfekta stället att bo i. Nära New york city, men ändå inte exakt i stadskärnan 🙂

    JosefineT 2015-09-09 19:34:37
    Svara
    • Svar på JosefineTs kommentar.

      Jaa jag älskar det också!! 🙂 så mysigt så det är inte sant! Vi kommer att bo i Jersey City så det är nära till det mesta! stor kram!

      Sanne Alexandra 2015-09-10 17:28:15
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!