DANCEFLOOR

Det var en superlyckad spelning igår på Södra. Helt klart en av dom bättre spelningarna vi gjort någonsin, det var världens drag och hela dansgolvet dansade. Så roligt, det ger så mycket energi! Vi spelar ju mest hiphop och det uppskattade verkligen crowdet. Kul!

Jag sov till 9 i morse för att vara en människa igen, har ätit frukost och har så mycket att göra så att jag tänkte sätta mig och skriva ner  allt som bör göras för ni vet känslan när man inte har en aning var man ska börja? Hm. Mobilen har lagt ner lite också, rätt skönt ändå för ikväll ska jag med J ut till hans kompis landställe så då ska jag försöka att inte tänka så mycket på allt det jag ska göra och inte heller sitta och pilla på telefonen, det kan nog vara skönt för huvudet en stund.

Först ut nu tänkte jag får bli en promenad eller en springtur, det är superfint väder och jag har verkligen inte prioriterat träningen senaste veckorna. Längtar tills vi landar i NY och jag kan dra igång lite rutiner igen, packa upp alla mina grejer och få ordning på vardagen. Men den dagen kommer, först ut fredag och bocka av det som ska göras idag.

Det blir en lugn helg i alla fall, så himla skönt. Hoppas ni har en toppenhelg! Här nedan kommer en bild från igår. Hämtade ju lite kläder igår och vad roligt det var, känns som att jag shoppat massa nytt trots att det bara är plagg jag inte sett på ett bra tag. Dessa shortsen nedan har jag saknat.

11901454_10155955774090114_6063325791085647565_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!