Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLONDE HAIR.

Idag ska jag till min fina vän Therese Friberg och färga och klippa mitt hår. Jag är så taggad och hon är så himla duktig så det är inte sant! Hon jobbar på Bangs tillsammans med ett annat härligt gäng så det är alltid kul att komma dit och hälsa på.

Jag har längtat så länge efter det här frisörbesöket och det ska bli så kul att få komma till Therese och låta henne do her magic. Jag har inte planerat hur jag vill att hon ska färga och klippa men jag ger henne fria händer. Det ska i alla fall fräschas upp!

Här nedan kommer lite av hennes verk. Fint va? Ni kan spana in hennes skönhetssajt här och boka tid på 08-611 35 40.

Screen Shot 2015-08-25 at 9.27.25 AM Screen Shot 2015-08-25 at 9.28.04 AM Screen Shot 2015-08-25 at 9.28.47 AM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry