Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLONDE HAIR.

Idag ska jag till min fina vän Therese Friberg och färga och klippa mitt hår. Jag är så taggad och hon är så himla duktig så det är inte sant! Hon jobbar på Bangs tillsammans med ett annat härligt gäng så det är alltid kul att komma dit och hälsa på.

Jag har längtat så länge efter det här frisörbesöket och det ska bli så kul att få komma till Therese och låta henne do her magic. Jag har inte planerat hur jag vill att hon ska färga och klippa men jag ger henne fria händer. Det ska i alla fall fräschas upp!

Här nedan kommer lite av hennes verk. Fint va? Ni kan spana in hennes skönhetssajt här och boka tid på 08-611 35 40.

Screen Shot 2015-08-25 at 9.27.25 AM Screen Shot 2015-08-25 at 9.28.04 AM Screen Shot 2015-08-25 at 9.28.47 AM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind