Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FASHIONWEEK, LUNCH, DERBY, SUN

Ja men vilken helg och vilken jäkla måndag!! Solen har skinit på oss hela helgen och även idag. Så glad för det! I helgen har jag firat Shararehs födelsedag, spelat skivor i Tuna, badat, åkt båt, myst, varit på födelsedagsmiddag för J’s pappa & bror och somnat innan tio. Lyx! Vilken panghelg. Och så vips så var det måndag och den inledde jag tillsammans med massa andra i branschen på Zalandos lilla krypin nu under Modeveckan. Dom bjöd på frulle och skönt häng!

Var och såg öppningen på modeveckan, det var ingen mindre än Ida Sjöstedt som kickade igång allt. Det var verkligen en bra visning, varenda visning jag varit på med henne har leverarat, mina prinsessdrömmar går verkligen i uppfyllelse varje gång haha. Efter det såg vi Stylein och nu smet jag ifrån Berns och jobbar på kontoret, vi flyttar ju om precis två veckor så jag känner att jag inte riktigt har tid att gå på alla visningar dessa dagar. Måste få lite annat gjort med =) Så mycket att göra tills jag flyttar men det känns ändå bra allting, jag känner ändå att jag är här och inte redan i NY mentalt. Det är bra, vill inte stressa bort dessa två veckor.

Förresten, har ni läst denna artikeln? Tyckte den var SÅ bra och vill att ni alla ska läsa den. Nu ska jag återgå till mailen och om några timmar ska jag möta upp J på Nytorget 6 (min nya favoritrestaurang) Vi åt där förra måndagen med, kanske ska bli en liten måndagstradition? Efter vi har ätit ska vi på dagens derby, Djurgården-Hammarby, ASKUL känner jag och har längtat sedan i morse. Aspepp!

PUSS.

11892271_10154101682703906_7195920014483601294_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand