Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT SOFA.

Jag har fått sådan dille på den här soffan. Hjälp! J har ett enda krav och det är att soffan ska vara skön och helst stor. Hm, den här är nog ingen soffa man vill slänga sig i efter träningen eller gosa upp sig en fredagkväll när man verkligen bara vill mysa?

Hittade fåtölj, bord och matsalsbord som passade så bra ihop. Köket sitter ihop med vardagsrummet men letade vidare..

1006812_kennedy_sofa_vignette

Och hittade en beige divansoffa som J haft tidigare i en lägenhet som skulle funka bra i och med att det är en hörnlägenhet med. Den vet han också är superskön haha. Hittade ett fint glasbord liknande det nedan med matchande matsalsbord så att det ser enhetligt ut. Hittade även en sådan silvrig stol som nedan (som jag vill slänga en fårpläd i) och så svarta fina matstolar, skulle kunna bli fint tror jag. Efter att vi hyrt alla möbler kommer vi såklart inhandla lite annat kul, jag kommer ju gå loss med filtar, kuddar, blommor och pynt som alltid. Jag är lite sugen på blått just nu så hittade en fin matta samt lite annat kul att inspireras av!

 

home decor

Leather rug, 55 285 SEK / Missoni Home brown throw blanket, 3 195 SEK / White outdoor furniture, 9 915 SEK / Recycled magazine basket, 2 040 SEK / Architectmade, 1 525 SEK / DwellStudio sofa, 27 210 SEK / Modern kitchen table, 10 010 SEK / Zuo chair, 4 040 SEK / CB2 modern kitchen table, 2 970 SEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry