Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA TIME

Nu var det länge sedan jag tränade, särskilt yogade. Jag saknar det! Nu när jag kommer till NY ska jag komma igång igen, det är så mycket nu och prio har tyvärr inte varit att träna. Längtar tills vi är framme och jag kan börja organisera alla mina saker, bo in mig, hitta nytt kaffeställe, upptäcka staden och börja ett nytt liv. I det nya livet ska jag yoga ett par dagar i veckan och allra helst i Stella Mccartneys kläder hon gjort för Adidas. SÅ fint?

 

 

stella

Adidas hooded sweatshirt, 835 SEK / Adidas clothing, 815 SEK / Adidas sports bra, 590 SEK / Adidas gym bag, 1 460 SEK

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry