Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PART II

Anna
hej,
Jag undrar hur du kom i kontakt med företaget du signa med gällande din webshop. //Anna

Hej!
Jag åkte ner till Kina och gick till ett wholesale market och träffade ett par jag klickade med =) Kram!

Helene
Du verkar vara en otroligt positiv och glad person! Underbart med sådana människor! Jag har däremot en tendens att överanalysera och ibland tänka negativt. Kan du ge förslag på hur du tänker om saker, eller hur man kan göra för att bara vara och njuta av det man har?

Hej Helene!
Åh tack! <3 Öva, öva, öva. Om du inte har ett positivt tankesätt så går det att träna upp, allt är ju mentalt och vardagarna blir så mycket bättre, lättare och roligare om man tar det mesta med en klackspark och ser allt positivt. Det tjänar man på, alltid. Att gräva ner sig, älta, vara sur os.v hjälper inte, det kan däremot ge energi till att peppa till och göra om och göra rätt ifall något går dåligt. Försök att uppskatta det du har, att alltid se allt från den ljusa sidan och se alla motgångar som lärdom och utvecklande. Alla människor går igenom processer och alla har sina problem så se till att göra det bästa utav det du har, just nu, blicka inte bara framåt eller tänk tillbaka på det som varit utan var här och nu och försök så bra som du bara kan. Gör det du älskar, värna om dina relationer, umgås med folk du tycker om och som ger dig bra energi och försök se allt det härliga livet har att erbjuda, det är mycket! <3 Kram!

Hanna
Först och främst måste jag säga att du är en sådan inspirationskälla! Har följt din blogg nästan sen du började att blogga.
Men nu till mina frågor (ganska många, men lite småsaker som skulle vara kul och veta 🙂 )
Skulle du kunna lägga ut en länk till dina spotifylistor? Du verkar ha en sådan bra musiksmak!
Vart får du din inspiration ifrån? Tänker då på mode och smink.
När kommer din sminkvideo ut?
Godis, chips, nötter eller fikabröd?
Är du en morgon- eller kvällsperson?
Kan du inte göra ett inlägg om spraytan? T.ex vad du har på dig när du går där ifrån och hur du ”tar hand om den”.
Godaste drinken?
Vart/hur ser du dig om 10 år?
Favorit färgen?
Guld eller silver smycken?
Vad har du på dig när du har en hemmakväll? Kom gärna med tips!

Hej Hanna!
Gud tack, vad du är snäll <3 Ja men fråga på, det är ju frågestund haha. Hoppas du blir nöjd med svaren!
Jag kan länka min spotifylista!
Jag inspireras hela tiden, av musik, miljö, resor, människor, sociala medier, vänner, allt.
Sminkvideon är på väg, sitter på kontoret där den görs nu så ska kolla hur den går.
Godis tror jag nog! Om jag inte får välja ostbågar haha.
Jag är en kvällsperson, gillar att vara uppe tidigt egentligen men snoozar mer än gärna och piggnar faktiskt oftast till på kvällarna.
Den drack jag på Post i Göteborg, det var en ingefära, gurka och limedrink. Wow! Så fräsch.
Om 10 år är jag gift och har 2 eller 3 barn, shopen rullar, vi bor i Villa och har det the time of our lives =)
Min favoritfärg är nog marinblå!
Guld. Gillar vitt guld också, jag tycker man får blanda.
Jag har oftast shorts och någon av J’s tjocktröjor.
Kram!

Anna
Vad är ditt drömresmål och vilken stad skulle du kunna bosätta dig i resten av ditt liv i?
Skulle du klara dig på en öde ö under en längre tid? Vad skulle du vara mest rädd för? Vem skulle du ta med dig?=)

Hej Anna!
Jag har många drömresemål men just nu är det nog Maui =) Jag skulle kunna bosätta mig i både Stockholm, NY & L.A
Ja det tror jag nog… eller jag vet inte? Skulle hungra ihjäl. Jag skulle nog vara mest rädd för att ingen någonsin skulle hitta mig, panik att stå och gapa och veva när det åker förbi båtar eller flygplan haha. Skulle nog också vara lite rädd för att sova i mörkret själv, bland djur typ, nej jag ändrar mig, jag skulle inte klara mig bra men jag skulle vägra sluta hoppas på att någon skulle rädda mig! Jag skulle ta med mig J! Kram

Mickan
Hej Sanne och tack för en inspirerande blogg!
När du hittade dina första kontakter i HK kontaktade du dom innan du reste dit eller hittade du dom först när du åkte dit för att leta fabrik? Hur gör ni med tullavgifter, import från andra länder osv vad behöver man göra för att få importera? Sköter du bokföringen sj?Hur mkt väger du? Färgar du håret lr använder du dig bara av blondmousset? När kommer din smink-video ut? Ha det fint! Kram

Hej Mickan!
Tack tack! Först var jag i Guangzhou, Kina så jag jobbade inte med HK direkt utan dom kontakterna har jag fått nu. Jag hittade i alla fall inte den fabriken innan jag åkte till Guangzhou första gången utan hittade dom på plats! Man betalar för det =) Jag sköter inte bokföringen själv, är riktigt kass på siffror. Jag vet inte vad jag väger men ca 52. Jag ska och färga håret nästa vecka faktiskt men har inte färgat det i år utan kört blondmousse och så har det blivit solblekt. Min sminkvideo är på g! Kram kram

Sofi
Hej!

Kommer ni bo tillsammans du och jacob? vart i usa? vad tycker jacob om att synas i bloggen/instagram?

Ja det kommer vi. Vi signade en lägenhet förra veckan, så kul! Vi kommer bo på Jersey sidan. Jacob bryr sig inte så mycket men är inte så aktiv själv i sociala medier så att så mycket bilder som det finns på honom just nu hade han nog aldrig kunnat drömma om haha (jag som fotar!) Han är inte aktiv själv och jag tycker det är ganska skönt, jag kan sköta den biten haha.. Kram!

Viktoria
Hej! Kul med frågestund. Du är väldigt inspirerande!
1. Hur skulle du göra för att hålla vikten (om det var så att du hade lätt för att gå upp i vikt)?
2. Tips på nyttiga alternativ om man är sugen på sött?
3. Hur gör du för att får du en kille på fall?
4. Din bästa/nyttigaste/godaste maträtt som du slänger ihop hemma?
5. Skulle du acceptera otrohet?
6. Vad är ditt tips för att få bra självkänsla/självförtroende?

Hej Viktoria!
Åh tack så mycket. Tack!
1. Jag skulle röra på mig mycket och sköta kosten.
2. Dricka vatten, ibland är man bara törstig eller äta en frukt. Alt försöka hålla kosten så pass bra så att man inte blir sötsugen eller hungrig, äta ofta och lite.
3. Jag vet inte? Är mig själv! =)
4. Det måste nog vara lax i ugn och en god sallad och så någon sås till.
5. Nej!
6. Att fokusera på dig själv och göra det du vill, fokusera på din personlighet och ditt inre. Men även sluta jämför dig med andra, det är lyckodödaren nummer 1. Be yourself and love it!!
Kram!

Pernilla
Tack för en härlig blogg och att du ständigt inspirerar mig! Här kommer ett gäng frågor =)
Vitt vin eller rött vin
Godis eller chips
Hälsosam mat eller snabbmat
Landet eller storstad
Kväll eller morgon
Frukost eller middag
Olycklig rik eller lycklig fattig
Hemmakväll eller utekväll
Helg eller vardag
Vart ser du dig själv om 5 år?
Har du någon stor dröm du vill uppnå men inte vågat berättat för någon?
Hur trivs du i Stockholm?
Om du inte hade jobbat med mode och den branschen du är i idag, vad hade du gjort då? Har du någon ”plan b” om du skulle tröttna på det du gör idag?

Hallå där!
Tack så jättemycket. Det glädjer mig <3
Vitt vin
Godis eller Doritoschips eller Ostbågar, haha
Hälsosam
Storstad
Kväll
Lycklig fattig!
Båda
Vardag
Om 5 år är jag gift och har barn (hoppas jag!) Shopen rullar på och jag designar som bara den, J lirar hockey och vi bor nog fortfarande i Usa
Nja, nej faktiskt inte
Jag trivs bra men har inget emot att lämna Stockholm heller =)
Jag hade nog hållit på med typ dans, yoga eller något sådant. Alternativt något som har med hjärnan att göra, bli någon slags livscoach. Jag skulle även kunna tänka mig jobba med tv, programledare eller något sådant. Kram kram!

Caroline
Hej Sanne!
Kul att se att du är tillbaka! Äntligen så roligt att läsa din blogg igen! =)
Jag skulle gärna vilja ha tips på gravidoutfits. Och om du av någon anledning har bra koll på vart man kan hitta fina mammakläder? Jag är gravid i 5:e månaden med mitt första barn och känner att det börjar bli otroligt svårt att klä sig. Behöver din hjälp! =) stora kramar!

Hej Caroline!
Tack <3 Ska bli så roligt att ha tid för bloggen ordentligt nu. Hm, det är SÅ svårt, det är värsta businessen ju, tänkt på det massa gånger att jag när jag blir gravid ska jag göra en mammakollektion, det är så dåligt med det. Men H&M har väl ok kläder? Jag är tyvärr superdålig på det men försök ha så mycket du kan som är vanliga kläder och kör lite större storlekar. Våga framhäv magen med, jag tycker det är sååå sött! Kram!

Lina
Min fråga är om du aldrig blir nervös inför olika ”utmaningar”? Det verkar som att du har så lätt att prata inför ett stort antal personer, åka på turnéer, spela in klipp osv. Har du några tips på vad man kan göra eller hur man ska tänka för att försöka undvika nervositeten?
Tack för en riktigt bra blogg! Kram

Hej Lina!
Jo absolut, det är ju bra tror jag. Det ger energi och pepp och man fokuserar nog ännu bättre och gör automatiskt ett bättre jobb för att man är nervös att det ska bli fel! Jag tror att det enda man kan göra är att försöka vara förberedd och att faktiskt våga, våga utmana dig själv för att när du väl gjort et kommer du märka att det inte var så farligt och så är du igång. Utmana utmana! Dessutom fråga dig själv- vad är det värsta som kan hända? Kram!

Sara
Kan du försörja dig helt och hållet på shopen? Kram

Jag försörjer mig mest på bloggen! =) Kram!

Sanna
Heje Sanne!
Tack för en härlig blogg med mycket inspiration.
Finns det tillfällen då du känner dig osäker/obekväm?
Vad har du gjort för att jobba med sådana bitar?
Vem är din störta inspirationskälla?
Kram =)

Hej Sanna!
Tack så hemskt mycket!
Ja det gör det väl, det händer inte så ofta. Jag kan såklart bli det och oftast är det om jag känner mig oförberedd och det är något jag måste prestera i.
Jag försöker att se det dels som att det är mänskligt och att man får känna sig så. Grejen är ju att det är bara känslor, det är ju inte alltid verklighet det man tänker utan man får försöka vara realistisk och tänka positivt.
Jag har nog ingen speciell inspirationskälla bara när det kommer till mode, då är det nog Anine Bing & Sofi Fahrman. Utöver det så inspireras jag dagligen av många i min omgivning, väldigt mycket och ofta faktiskt <3
Stor kram!!

Emma
– varför tog det slut mellan dig å Simon? Var det för att du träffat Jacob?
– hur vet man att det inte var den rätta, när man varit tillsammans så länge?
– vad har du lärt dig av ditt gamla förhållande som du tar med dig in i ditt nya?
– varför valde du att inte sätta in tandställning?
– skulle du kunna tänka dig att genomföra ett ingrepp eller operation för att förbättra något med ditt utseende? Vad?
– har du alltid haft bra självförtroende & självkänsla?
– vad jobbar din syster med?
– blir du aldrig avundsjuk på andras liv? Hur gör man för att inte påverkas å bli avundsjuk på andras liv. T.ex. När man ser tjejer på instagram som har de perfekta kropparna, med perfekta liv, reser över hela världen och har alla märkes väskor etc.
– berätta hur du å din kille träffades! Vem vågade ta det första steget? Blev ni tillsammans på en gång?
– var det J som frågade om du ville flytta med honom utomlands?
Tack för en grym blogg, du är en sån otrolig inspiration!!!!!

Heej Emma!
– Det var inte för att jag träffade Jacob. J var inte ens i Sverige då utan det var andra anledningar, det funkade inte för oss. Han har inte gjort något och jag har inte gjort något utan det bara blev så.
– Jag vet inte riktigt, det är svårt att avgöra. Det känner man nog bara själv..
– Jag har lärt mig massor. Jag vet inte om det är något speciellt men jag har lärt mig massor, vi var ju tillsammans länge, jag kanske märker med tiden vad jag lärt mig men just nu har inga situationer uppstått där jag märkt att jag lärt mig något från tidigare=)
– Nja, nej. Enda skulle vara om jag var med om en olycka eller om jag skulle vilja fixa brösten ifall dom skulle försvinna helt när man ammat tex men annars är det lugnt.
– Ja men jo, det har jag nog. Det var en dipp under en tid det var sämre och nu i efterhand vet jag vad det berodde på och vet nu vilka varningssignaler jag ska lyssna på för att inte hamna där
– Min syster jobbar på Zara i Sturegallerian. Lyckost som fick jobb efter en vecka i Stockholm, duktig!
– Nej faktiskt inte, jag har så svårt att känna avundsjuka. Kan däremot bli lite avis på dom som har sådan sjuk organisation på sina saker (det är nog för att mina grejer är överallt just nu) men jag skulle inte säga uppriktigt avundsjuk mer bara lite nice med att vara en sådan person. Jag har ju flyttat runt en del senaste tiden så det känns skönt att jag nu snart ska samla allt under samma tak, organisera upp allt. Men nej, jag funderar faktiskt aldrig på hur andra har det mer än att jag vill att alla ska ha det bra! =)
– Det var han som tog första steget skulle jag nog säga. Han förklarade för mig hur han kände. Vi blev inte tillsammans på en gång men det gick ganska fort kan många tycka, vi kände ju varandra dock sedan tidigare så det var inte nytt för oss.
– Ja det var han som frågade! =)
Tack tack själv!! KRAM!

Matilda
Hej!
Har för mig att du för ett tag sen skrev att du hade spelat in en video hur du sminkar dig? När kommer den upp? =)
Kram!

Hej Matilda!
Jaa den är på väg =) Kram!

Caroline
Hej Sanne och tack för all inspiration du ger!
Jag undrar vad ditt största mål i livet är?
Jag undrar också vart du ser dig själv om 5 år, både karriärsmässigt men även privat?
Kramis!

Hej Caroline!
Tack tack <3
Mitt största mål i livet är att vara lycklig. Ta vara på alla dagar så gott det går och att må bra <3 Jag drömmer också väldigt mycket om familj senare, det är en stor dröm. Jag ser mig om 5 år som gift med kids och hus och en shop som rullar på ordentligt! Kram!

Sofie
Hej! Jag skulle vilja veta vad du tycker om din iPhone 6 plus? Jag väljer mellan den och den vanliga 6an, men kan inte riktigt bestämma mig.. Är sugen på plus, men undrar om det inte är jobbigt att ha med en så stor telefon t.ex då man går promenader/springer eller tränar?=)

Hallå där!
Jag gillar den massor, verkligen. Förespråkar den alla dagar i veckan, den är ju lite stor och får inte plats i min ficka men jag har alltid väska så det är lugnt. Eller, jag har den alltid fastklistrad i handen haha.. Inte bra. Jag gillar den i alla fall! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry