Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STANLEY TUESDAY

Då var det tisdag efter superhektisk måndag! Känns dock bra med tisdag. Det är en riktig pangdag idag! Vaknade upp och tog en kopp kaffe, gjorde mig redo för dagen och sedan åkte jag in till Östermalmstorg till Never Denims pressfrukost på Sannas. Supermysigt och jag tror nog att frukostevents är min favorit. Vi fick alla med oss ett par fina jeans hem, ska visa er sen.

Nu sitter jag på kontoret, har precis varit på Molino och plockat lite kläder till dagens/kvällens festligheter. En tisdag undrar ni säkert nu? J’s bästa vän spelar också hockey men i Chicago och vann Stanley Cup i år så idag är det dags att fira bucklan. Ska bli roligt! Vi ska ses rätt tidigt och jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig men det löste Molino Pr och Make Way åt mig!

Nu ska jag göra typ tusen ärenden och packa ordrar os.v os.v…. These days alltså. Yeeeez… Men jag ska försöka njuta mitt i all stress så jag inte kommer till NY och har glömt att njuta av Sverige <3

IMG_3488

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry