Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANDRA HAUGE & ROCKBJÖRNEN

En tjej jag vill hylla är designern Sandra Hauge. Hon har precis som jag startat ett eget klädmärke och öppnat en webshop, jag vet inte så många som gått den vägen (den väldigt mycket jobbigare vägen- dvs göra allt själv) än att kanske ha någon anställd som packar ordrar alt att betala någon för 3PL-tjänsten. Jag beundrar henne för att hon krigar på och inspirerar, jag vet hur tufft det är och hur mycket jobb det är.

Jag beundrar också henne för hennes design. Kolla så snyggt set jag bar från henne på Rockbjörnen i torsdags, fick så mycket komplimanger för kläderna. HÄR kan ni shoppa hennes kläder. Jag bär strl XS på både delarna.

IMG_3518(1)
IMG_3519(1)

IMG_3517
 IMG_3520

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand