Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANDRA HAUGE & ROCKBJÖRNEN

En tjej jag vill hylla är designern Sandra Hauge. Hon har precis som jag startat ett eget klädmärke och öppnat en webshop, jag vet inte så många som gått den vägen (den väldigt mycket jobbigare vägen- dvs göra allt själv) än att kanske ha någon anställd som packar ordrar alt att betala någon för 3PL-tjänsten. Jag beundrar henne för att hon krigar på och inspirerar, jag vet hur tufft det är och hur mycket jobb det är.

Jag beundrar också henne för hennes design. Kolla så snyggt set jag bar från henne på Rockbjörnen i torsdags, fick så mycket komplimanger för kläderna. HÄR kan ni shoppa hennes kläder. Jag bär strl XS på både delarna.

IMG_3518(1)
IMG_3519(1)

IMG_3517
 IMG_3520

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind