Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOAT LIFE

Förra veckan så ringde Sharareh mig och frågade om jag ville med henne och Arnthor och åka båt med lite vänner från L.A. Jag tyckte det lät supermysigt, gillar verkligen att vara ute på sjön/havet så jag tackade ja. Jätteroligt att få träffa dessa härliga människor från L.A och sitta och surra, har saknat att prata engelska och det kändes bra att få fräscha upp det lite innan vi sticker =) Kan inte fatta att det är så nära nu? Har så mycket att ta itu med innan.

Jag tog på mig mina nya solbrillor från Dienastie (ska ta in dom i shopen) och träffade upp gänget. Vi åkte ut till Bockholmen och åt en jättegod middag, jag åt pilgrimsmusslor till förrätt och någon god kötträtt till varmrätt. Så trevlig kväll! Somnade sött innan klockan slagit 12. Tack för en mysig kväll!

IMG_3504IMG_3505 IMG_3506Skärmavbild 2015-08-17 kl. 11.50.00 IMG_3508 IMG_3509

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry