Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOAT LIFE

Förra veckan så ringde Sharareh mig och frågade om jag ville med henne och Arnthor och åka båt med lite vänner från L.A. Jag tyckte det lät supermysigt, gillar verkligen att vara ute på sjön/havet så jag tackade ja. Jätteroligt att få träffa dessa härliga människor från L.A och sitta och surra, har saknat att prata engelska och det kändes bra att få fräscha upp det lite innan vi sticker =) Kan inte fatta att det är så nära nu? Har så mycket att ta itu med innan.

Jag tog på mig mina nya solbrillor från Dienastie (ska ta in dom i shopen) och träffade upp gänget. Vi åkte ut till Bockholmen och åt en jättegod middag, jag åt pilgrimsmusslor till förrätt och någon god kötträtt till varmrätt. Så trevlig kväll! Somnade sött innan klockan slagit 12. Tack för en mysig kväll!

IMG_3504IMG_3505 IMG_3506Skärmavbild 2015-08-17 kl. 11.50.00 IMG_3508 IMG_3509

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind