Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIENDS

Har precis kommit hem från en lång runda runt Djurgården med Matilda. Vi gick fel så vi har gått länge. Men det var skönt, en lång catch up och en massa prat. Skönt att ha vänner som man är lika men också väldigt skönt med vänner man är ganska olik. Jag och Matilda är lika på många sätt, vi har ju samma värderingar men vi är väldigt olika utöver det vilket gör det kul att dividera kring saker, hon ger mig alltid nya perspektiv och får mig att tänka i andra banor..

Nu har jag precis slagit mig ner på Lifestyle Agency, jag sitter i träningskläder osminkad så tänkte styra i ordning mig litegrann. Ska på en lunch med en vän och sedan tillbaka och jobba, sitter och har kontakt med Hongkong just nu och måste få klart vissa bitar där asap. Ikväll blir det ännu mer vänner, en barndomskompis från Eskilstuna kommer upp så hon, jag och Simone ska ha balkonghäng hemma hos oss med lite käk och prat. Kan eventuellt bli en sväng ner på stan för en drink, birthday weekend börjar nu?

Närå, jag ska upp tidigt i morgon och förbereda för utförsäljningen men efter det börjar födelsedagshelgen haha. Gillar ju att fira! Slängde in lite fina bilder nedan, har fått en liten grej för kaktusar just nu. Jag är verkligen en periodare, jag snöar in mig på saker. Jag är just nu besatt av tryffelolja och hade det på min äggröra igår morse haha.. Nu ska jag till Strandvägen 1 och äta lunch och kommer garanterat att ta tonfisken, ja som sagt. En periodare. Jag kanske borde göra en lista med saker ni inte vet om mig?

För övrigt så svarar jag på frågestunden när vi är uppe i 30 frågor. Puss!

2defa0ce2d21effaf919232cd18d7c78   3873a65c60b9c124d880e5c0a7812261  8ba105ab4eb45da9ff8b729d1ca68d15 6abe0ef8eae9b96fe4c98aee89db101e

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja, ”en lista på saker vi inte vet om dig” hade varit jätteroligt att läsa! 😀

    sara 2015-08-06 12:04:14
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry