Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN WRITING THE STORY OF YOUR LIFE, DON’T LET ANYONE ELSE HOLD THE PEN

Alltså okej, dessa jeansen från Zara. Alla ni som vill ha ett rumplyft, go getem! HÄR hittar ni dom. Riktigt bra pris med så här har ni ett kap brudar! Jag bär strl 32 vilket aldrig brukar finnas och jag tvekade på att ta dessa då dom är supertighta men man ska ju tydligen köpa små jeans och mina känns klockrena nu.

Jag valde att matcha dom med en vanlig vit tisha från Hunkydory och klackar från River Island.

// Nu sitter jag på Lifestyle Agency och knappar på datorn. Spårar mitt paket till fabriken i Hongkong (blivit besatt) och ska jobba undan lite. Hur galet är det inte att jag skickade paketet igår eftermiddag från Stockholm och det är redan i Hongkong? Mäktigt. Hur som helst, det var en lugn kväll igår. Började följa en ny serie, Empire, verkar SÅ bra. Har ni sett den? Vaknade av mig själv tidigt i morse och har sedan dess jobbat, ätit lunch med J på Voltaire. Det är verkligen mitt tips till er som bor i Stockholm (och till er som ska hit) det ligger i Åhléns-huset, nyttigt och superfräscht. Nu ska jag fortsätta jobba av här på kontoret, Lifestyle Agency for the win. Blir gå glad av att sitta här!

Längtar tills jag är klar på kontoret iof, det där med att det regnar och man har börjat följa en serie…. =)

Foto: Sara Che

sasa1 sa4 sa5 sa6 sa9 sa15 sa7 sa11 sa12 sa10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men alltså!!!! Stöört snygga. Måste köpa

    Johanna 2015-08-05 22:45:58
    Svara
  • Wow! Dom perfekta jeansen!! Måste åka dit och köpa ett par med språng! Och hur snygg är inte du?!

    Jennika 2015-08-05 20:33:56
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry