Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK N FORTH

Vilken dag! Vad jag vet nu ikväll när jag sitter inlindad i en filt i soffan är att det inte var min idag. Eller, det mesta har jag löst sig men jag gjorde en del arbete i onödan som jag glömde hemma, skar mig i fingret os.v os.v. Sådana dagar man bara har ibland men jag krigade på och hann med massor. Satt kvar på kontoret till sent, DHL kom och hämtade en leverans med samples jag skickade till Hongkong och jag kunde sedan inte slita mig. Jag har suttit på min vän Lin’s kontor i två dagar, där sitter lite alla möjliga inspirerande människor i ungefär samma bransch så när J hämtade mig idag konstaterade jag att jag hade aldrig gått hem från kontoret ifall jag satt där på heltid, det är ju ingen annan heller som gör typ. Älskar att bli inspirerad och peppad och det blir man så fort man kliver in där!

Nu är vi båda helt slut. Vi ska precis slå på en film så vi får se hur mycket vi hinner kolla, ska fortsätta kika lite lägenheter till, man blir ju beroende?! Här kommer en bild från idag, var och fotade en snabbis med. Hela outfiten får ni se i morgon- mina nya favoritjeans. Här snackar vi perfect fit!

Foto: Sara Che

Puss.

462A2209

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind