Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY THOUGHTS

På lördag fyller jag 26. Det klingar bra i mina öron men det känns ändå lite overkligt, tänker jag efter så hoppar jag till lite snabbt för att sedan smälta det när jag tänker efter på allt jag har hunnit gjort och inser att 26 känns om en bra ålder.

Jag känner ändå att jag är precis där jag vill vara, jag har lyckats uppnå många av mina mål men känner trots det att denna sommaren är den mest exalterade sommaren efter det året jag tog studenten och skulle flytta ensam till Usa. Det är liknande känslor i kroppen nu som då förutom att jag denna gången känner jag mig äldre och stabilare, det är en skön känsla. Äntligen! Det är skönt att bli äldre.

I ett par år efter att jag kom hem från L.A har jag inte haft något överdrivet sug på att åka tillbaka just dit, dels för att jag kände mig ganska klar där men även för att jag studerade när jag bodde där, hade jag flyttat dit nu hade jag velat haft ett uppstyrt liv med jobb, ordning och reda och rutiner, inte som mitt röriga college-liv då. Dess värre är det ju i princip omöjligt att få jobbvisum i staterna. Jag har under åren sedan jag kommit hem varit sugen på att utforska fler städer i världen, jag hade gärna flyttat runt till fler ställen efter studenten men jag kände samtidigt så starkt för att hitta något långsiktigt jag kunde börja jobba med, hitta något jag kunde lägga fokus på efter att jag slutade dansa. Jag ville så gärna hitta det där jobbet jag drömt om och det händer ju inte över en natt oftast, man får prova sig fram. Nu efter många om och men (och många fler erfarenheter rikare) har jag hittat något jag vill jobba med i många år fram över och jag är SÅ glad över att jag nu snart kan styra allt från min dator och vara bosatt var jag vill i världen, det passar mig som handen i handsken. Detta är precis det jag jobbat för.

När vi var i Sydafrika nu i Nov/Dec pratade jag med pappas kompis om just det, han är bosatt i Kapstaden men jobbar online så tjänar pengar från Sverige. När han sa det kände jag direkt att det är så jag skulle vilja kunna göra, för jag älskar mitt jobb! Jag kan ju numera jobba med det jag drömmer om från min lilla dator, det är så häftigt. Tekniken styr mycket nu för tiden.

Nu ska jag knega på in i det sista här innan jag blir fri från vissa bitar med shopen. Jag ska åka ner till stan nu och styra med lite praktiskt, inventera, styra för bloppisar, skicka lite ordrar och greja. Jag ska även posta ett stort paket till Hongkong med höstkläder, jag är så så nöjd med min höstkollektion. Nu hoppas jag bara av hela mitt hjärta att ni gillar den =) Det är väldigt enkla fina plagg som jag filat länge på och jag tror att när jag och Simone slog ihop våra kloka hjärnor igår fick vi till den sista touchen på vissa plagg. Vi stod på Massimo Dutti och jag skulle betala då jag ropar till henne ”Men Simone, vad är det egentligen som ska skilja min skinnbyxa mot andras? Varför ska man köpa min?” Och så började vi dividera tills Simone kom med ett förslag vi utvecklade till vad vi tror kan vara succé! HOPPAS.

Nu kör vi. Bring on 26!!! Jag är redo och känner att det ska bli riktigt kul att bli ett år äldre!

IMG_9133

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vart ska du flytta? Vad spännande!! Kan inte du ha en liten frågestund snart?
  Sluta aldrig göra det du gör, det är så roligt att hänga med på din resa genom livet! Jag har följt din blogg sen SBT tiden, tänk vilken utveckling du har gjort Sanne. Karriärsmässigt och förmodligen personligt också! Ditt tänk och driv kommer ta dig precis hur långt du vill! The sky is the limit!

  Du har hjälpt mig så många gånger när jag har tvivlat, ditt pepp och driv smittar av sig och du är ett levande bevis på att viljan kan ta en hur långt man vill! Stor kram till dig!
  / stolt läsare!

  Amanda 2015-08-04 22:08:32
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag ska tala om det i ett inlägg =) Jo nu har jag dragit igång en för din skull! Åh tack kära kära du. Vad du är fin, vad glad jag blir. Din kommentar värmer verkligen och gör mig glad och peppad!! Tack. Jag är så glad över att jag på något sätt har kunnat inspirera och hjälpa dig, det är bland den finaste komplimangen jag kan få!

   Sanne Alexandra 2015-08-05 16:25:43
   Svara
 • Det här var ju galet inspirerande att läsa för en annan som också blir 26 i år!! 😀

  ISA 2015-08-03 23:28:25 http://isabyl.devote.se/
  Svara
 • Oj, jag trodde du var typ 20:P

  Isabelle 2015-08-03 19:00:40
  Svara
 • Vart ska du flytta? Du har inte skrivit något om det här i bloggen, berätta! Man blir ju så nyfiken!

  Elena 2015-08-03 17:45:14
  Svara
 • Du är så inspirerande. Det finns ingen i bloggvärlden som är sådan sann inspiration. Du har inspirerat sedan du började att blogga och jag önskar att kunna följa dig för alltid. Du har fått mig att tagit beslut jag aldrig tror jag skulle ta annars… tack!

  amelie 2015-08-03 15:57:58
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry