Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRIDE 15

Det har varit en sådan superhelg. Jag är så tacksam över livet ofta, det är helt sjukt så mycket fint det finns att suga in trots att livet inte alltid går som man tänkt sig och saker och ting förändras. Livet går ju upp och ner för oss alla och just därför är tacksamhet så viktigt! Vi människor mår ju bra av att ”springa framåt” och sträva efter mål men vi får inte glömma bort att stanna upp och njuta, känna tacksamhet och suga in det vi har, det är så viktigt. Vi får inte ta livet för givet utan försöka tänka på ibland att vi har så mycket att vara glada för, för det har dom flesta av oss och livet blir mycket mer värdefullt när vi inser vad vi har! Där du står i livet just nu är en spegel av alla val du gjort, det är så spännande. Hur kommer ens alla val att påverka en? Nu har jag svävat iväg här…

Hur som helst. I fredags hade vi tjejkväll här hemma på balkongen med sushi och tjejsnack deluxe och så en liten sväng på Wall efter det. I lördags var jag med Colin-gänget och gick prideparaden, det var så himla himla roligt och fint. Jag blir stolt över Sverige för att vi har kommit såhär långt och jag var så rörd flera gånger under paraden. Hur kan man känna så mycket hat för vem någon annan människa är kär i? Det kommer alltid att förbli en gåta för mig, det är helt oförståeligt. Efter paraden var jag på J’s managementbolags middag och fest, superkul. Idag är vi rätt lata, jag och Simone har shoppat samples till mina höst och vinterkläder och så har vi varit på middag och nu har jag planerat veckan lite. Det kommer i alla fall bilder från helgen i morgon!

Nu är jag redo för en ny vecka, ingen mer semester för mig. Eller jo, ett par dagar på Way Out West annars är det slut på lediga dagar nu. Men det känns bra och jag är peppad på hösten! Det är en väldigt pirrig känsla jag har i magen inför framtiden.

Ge aldrig upp om era drömmar <3 Stor kram och Godnatt fina läsare!

11796438_10154038193528906_837180010682745993_n
11822557_10154037286273906_6668540532535390002_n 11822855_10154037346598906_8677663250011076693_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry