ANINE BING STORE BELGIUM

Anine Bing är en kvinna som alltid inspirerat mig.

Det började när jag var typ 10, jag skämdes för att min navel stod ut lite och så hittade jag en tidning hemma hos mina föräldrar med henne på framsidan där jag såg att hon hade likadan navel, från den dagen så började jag tycka om henne. Jag var ju liten och tänkte att om hon hade så kanske det var ok.. Haha. Jag skämdes faktiskt över min navel när jag var liten och höll alltid handen över den när vi badade med skolan.

När jag sedan fluttade till L.A hittade jag hennes blogg och hade ju det där i bakhuvudet. Det sjuka nu var att jag blev helt förälskad i hennes sätt att skriva. Under den här tiden var hon yngre och jag minns hur hon ofta reflekterade över hur det var att bo i L.A (ytligt) vilket var något jag ofta kunde relatera till. Hon skrev även mycket om hur rörigt hennes liv var just då och hur hon drömde om att hitta den rätta och skaffa barn en dag os.v. Jag fastande i alla fall för hennes varma personlighet men inte bara den utan även hennes extremt grymma känsla för kläder och inredning. Wow! Hon har så minimalistisk men kvinnlig och lite rockig stil, jag älskar det. Nu några år senare har hon precis som jag ett klädmärke med sitt eget namn, hennes märke har expanderat rejält och hon är bosatt i L.A i en villa med sin man och kids. Så himla himla fin familj och jag vill också kunna ha det så en dag, ett varumärke med showrooms i både NY och LA, butiker lite här och var och såklart familj <3

Nu i bloggen idag visar hon upp hennes nyöppnade butik i Belgien och alltså på riktigt, WOW! Hands up den snyggaste butiken jag någonsin sett tror jag? Exakt så vill jag att känslan i mitt hem ska vara, lite ruffigt möter lyx. Guld mot betong, kaktusar och fina rosor. Åh! Så sjukt inspirerande. Tack för inspirationen ännu en gång!

aninebingANTWERPSTORE2X

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!