Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOOTCAMP COMIN UP

Lördag och full av energi! Gick upp 8 i morse, gjorde frukost åt mig och min syster (här är hennes blogg) och sedan skjutsade jag henne till jobbet innan jag åkte hem och hämtade lite kläder inför kvällen. Ikväll ska jag & Sharareh spela på en privatfest i Eskilstuna, ska bli riktigt kul. Innan dess ska jag ut till landet och fira farfar som fyllt år.

Nu tänkte jag ta itu med lite tvätt och köra ett träningspass sedan tänkte jag åka till Eskilstuna. Så underbart att vara så utvilad och pigg, bästa känslan. Nu ska jag prova lite outfits för kvällen, tänkte vara ute i tid för en gångs skull =)

Förresten! På måndag ska jag börja ett bootcamp. Jag kommer träna 5 dagar i veckan i 2 veckor, snacka om kickstart med träningen och perfekt uppladdning inför Spanien och sommarens alla festligheter.  Vill ni köra samma camp? Vore kul och träffa er!!

Info om campet:
Ett svettigt högintensivt bootcamp där två av de bästa världarna möts.
Thaiboxning & WörkOut. Ni kommer boxas, svettas & träna tillsammans som ett riktigt team. Var inte rädda för att få skit under naglarna eller att ha kul när ni tränar. Detta är det perfekta bootcampet innan semestern.  Måndag till Fredag antingen morgon med frukost kl 6.30 alt 18.30 med en foodie. Exklusiv SVETTCÄMP-tisha ingår.

Anmälan sker på www.workoutsverige.se under KONTAKTA OSS och klicka i bokning, glöm inte att ange vilken grupp du vill träna i.

Ha en mysig lördag <3

10397980_10152783860255700_8500649155586514385_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind