Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO SOON.

Ok, shopen har stått till ett tag. I know. Först en leverans som det blev problem med och sedan en stor förhandling kring hela shopen. Bikinis är i alla fall nära, tur det inte är så varmt ännu för dom är SÅ extremt snygga! Längtar till att få visa er.

Nu är det i alla fall dagar kvar tills jag kan tala om vad som händer. Det är redan en bloggerska som gått ut med vad hon ska göra och vi kommer att ligga under samma tak. Det blir i alla fall storsatsning och jag kommer med 99 % tre dubbla mina inköp, jag tänker 1 nyhet i veckan hela hösten i princip. En riktig jäkla megasatsning och mycket pengar ska in! Jag känner mig SÅ pepp men fick här om dagen (precis som innan jag lanserade första gången) lite kalla fötter för att det är en så stor och viktig grej för mig och för att jag så gärna vill detta. I Hongkong designade jag det första släppet med höstkläder samt två nyårsklänningar, dessa leverantörer har jag fått via den man som nu tagit in shopen under hans vingar kan man säga. Så tacksam <3

Jag vet i alla fall att det kommer bli grymt och kunde inte vara mer taggad, idag kände jag hur jag började förvandla all rädsla till energi. Waay!! Och till hösten händer också en massa spännande saker. Gud, jag vet inte var detta ska sluta. Det är mycket glädje just nu <3

Men- det viktigaste. Snart lämnar jag över ALL lagerhantering och kundtjänst, jag har inte tid med shopen som tidigare och mycket har blivit halvdant på senaste tiden i och med att jag inte klarar att göra allting ensam. Om någon månad är allt överlämnad till folk som kommer sköta det exemplariskt och jag kan fokusera på det jag är duktig på och tycker är kul, marknadsföra, designa, sälja. Åh. Jag är inte helt med på vad som händer nu, det är lite overklighetskänslor…

Skam den som ger sig =) Fokusera på det du vill ska bli verklighet, alltid och sluta aldrig sträva efter dina mål.

IMG_4465

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand