Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOOT & FOOD

I morse plåtade jag på Campadre. Så skönt att börja plåta tidigt, jag älskar att komma upp i tid men är inte så kaxig när klockan ringer. Hej den mest morgontrötta människan! Snoozade i en timme och beslutade för att köra osminkat, jag tar dåliga beslut när jag halvsover, skulle ändå plåta?! Det var som när jag gick i gymnasiet och pendlade till Västerås varje morgon (gick dansgymnasium vilket inte fanns i Etuna) och pappa skulle väcka mig vid 6 för att hinna med tåget och jag sa åt honom att jag hade sovmorgon (i sömnen), vaknade halvsvettig vid 10.30 någongång och insåg att dansklasserna var i full gång. Suck, haha.

Hur som, jag tappade spåret. Jag plåtade i alla fall Busnel idag, gillar det märket. När jag tog studenten hade jag faktiskt en ljusrosa sådan klassisk Busnelkappa på kvällen när det blev kallt. Är jag pratsugen idag? Ingen viktig information direkt. Utöver plåtningen idag har jag & J lunchat på Babel, varit på lite ärenden och nu är han hos en polare och jag sitter och kvällsjobbar. Slängde ihop en superenkel rätt jag brukar göra då och då, supergott.

Du behöver bara skära ur en paprika, kladda på rikligt med philadelphia inuti (täck allt) smula sedan fetaost i botten och sedan lägger du i köttfärs du steker i tackokrydda och avsluta med att smula lite fetaost på. Jag hade den i ugnen i ca 10-15 minuter på 200 grader, ni ser när osten smälter lite. Till detta blev det citronvatten och sallad.

11403192_10153929959573906_1911436646771462608_n

IMG_5817

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand