Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

START NOW.

Okej, då var det slut på att skjuta upp saker. Det tjänar man ingenting på! Oavsett om jag har mycket jobb denna veckan så måste jag tusan ta och prioritera, det håller inte längre att fuska med träningen som jag gör. Jag har redan lite ont i ryggen! No excuses.

Nu ska jag i och med att jag har lite bråttom ta en springtur, det är ju bättre än ingenting denna måndag! Efter det ska det grillas. Mys! Jag har fått massor gjort idag, det är som jag sagt tidigare bland den bästa känslan som finns, att bocka av saker. Åh vad skönt det är så nu ska jag ta och bocka av träning från min lista idag, trots att det bara blir i typ 20-25 minuter.

Puss på er!

20141141918328490982998_sbig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Härligt peppad du verkar idag! så himla rätt. Do things now 😀

  ISA 2015-06-22 23:32:39 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • hejj!
  Jag undrar hur det går med ditt klädmärke? Känns som att man inte läser något om det längre. Tycker du gjorde väldigt fina kläder så hoppas det kommer in något nytt snart så man kan uppdatera garderoben 🙂

  Isabella 2015-06-22 22:32:05
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind