Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIDSUMMER 15

Midsommar är väl ändå den härligaste traditionen vi har i Sverige? Trots att vädret brukar svika..

På fredag ska vi styra midsommarfirande i mina föräldrars hus i Eskilstuna. Det ska bli superkul och det är en del att styra faktiskt men det är kul, jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba med events på heltid haha. Hur som. Vi är ett glatt gäng som trots regn och kyla ska fira midsommar på allra bästa sätt med en heldag ihop och en massa skoj! Vi tror att vi har det mesta under kontroll.

Det är en sak som är lite osäkert och det är om min leverans från Nelly hinner komma. Om det skickas idag kanske jag hinner få det tills i morgon, hoppas hoppas. Jag vet ju själv som driver webshop att det inte alltid kommer fram när det ska och jag var inte direkt ute i god tid så i värsta fall får det bli en snabb vända på stan i morgon. Och nej- man måste inte shoppa något nytt men jag har alla mina kartonger med kläder kvar i Sundsvall så det är inte så mycket att välja på här.

Det första setet, toppen och kjolen ser inte alls fint ut men det var SÅ fint på en vän så jag blev lite sugen på det. Min krans går i vitt, rött och blått så den passar till båda alternativen nedan. We’ll see…. Båda kommer från Nelly.

121943-0133_1 122881-0012_3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson