Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS MAKE LEMONADE

..På riktigt alltså.

Jag känner äntligen att jag börjar landa. Saker och ting börjar falla på plats och allt eftersom känns det som att det mesta har och har haft en mening. Jag är så tacksam att jag professionell hjälp i februari när mitt liv kändes som att det gick i krash. Just där och då kändes det som att någon drog undan mattan från mina fötter och jag visste inte riktigt hur jag skulle stå upp själv.

MEN, allting skedde av en anledning och det fanns saker i mitt liv jag inte var nöjd med. Ibland gör det ont att förändra och rätt så ofta blir det faktiskt inte som man tänkt sig. Ibland mycket bättre än vad man någonsin kunnat tänkt sig i och för sig- om man vågar tro det och vågar satsa! Oftast vet man någonstans djupt in vad man vill men man påverkas en del av folk omkring en så när jag gick och fick hjälp så blev allt glasklart för mig ganska fort, innerst inne känner man oftast ganska starkt men man kanske förtränger det.

Idag när jag gick ut från sista (känns så) mötet med Lena som jag pratat av mig hos och fått vägledning av så kände jag mig stolt över mig själv för att jag vågade ta itu med saker som inte känts bra, för att jag vågade ta hjälp av henne och för att jag klarat det!! Jag har verkligen krigat mig ur en extremt jobbig men lärorik vår. Man klarar faktiskt allt! Tillåt dig själv att vilja det bästa för dig själv och tillåt dig också att leva ett liv du verkligen vill leva. Jag kände sådan enorm frihet och glädje när jag klev ut från hennes rum, tog upp telefonen direkt och ringde en person jag tycker väldigt mycket om och bara pratade av mig om hur bra det kan kännas när man tar sig ur en jobbig period. Jobbiga perioder kommer att komma och gå och man uppskattar dom bra så mycket mer när man fått känna på hur livet kan ta tråkiga vändningar ibland. Dom jobbiga stigarna är till för att kriga sig fram på för när man gjort känner man sig så stark och man lär sig så mycket av motgångar, särskilt om sig själv men även om andra.

Just nu känner jag mig precis när jag var 18 igen, när jag slutade gymnasiet och var SÅ spänd på framtiden och vad som skulle komma. Exakt samma känsla. Exakt samma frihet och glädje! Just precis nu skulle jag inte önska mig något annat än hur livet ser ut, det är så roligt att leva och få uppleva saker, dåliga som bra. Vi utvecklas hela tiden och det är så skönt att bli vuxen tycker jag <3

Ni som känner att det går trögt- ge er aldrig. Livet tar nya vändningar och försök inse att vi lär oss av allt, försök att se det från den ljusa sidan. DU är grym och du kommer att komma ut ur det mycket starkare på andra sidan. Vi människor är skapta för att kunna tackla alla möjliga situationer men det är våra tankar som styr det mesta, vi väljer hur vi vill se på saker och ju mer positivt du tänker desto mer positivt kommer att komma till dig. Lovar!

images
IMG_2304

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Sanne!
  Vart kommer den superfina tröjan från?:)

  Lisa 2015-06-25 09:56:32
  Svara
 • Hej! Läser din blogg regelbundet och har verkligen fått upp ögonen för dina lite mer personliga inlägg. Du peppar mig och sprider verkligen en positiv energi med ditt sätt att tänka och resonera! All credd till dig, fortsätt gärna dela med dig av dina tankar. Det uppskattas verkligen! 🙂

  Natalie 2015-06-17 16:54:11
  Svara
 • Hej,
  Gott att höra att Du känner dig stark och fri, jag tycker att när man vågar säga det man känner innerst inne blir livet roligare och Du kommer närmare andra.
  Kram

  Veronica 2015-06-16 22:38:26
  Svara
 • Vad härligt, det är du verkligen värd! Heja dig! Tycker mycket om din blogg och att du delar med dig, du verkar vara en härlig och ödmjuk person. Jag minns att du tidigare berättat om att du hade problem med din hy när du gick på minipiller? Jag har samma tröttsamma problem och undrar hur lång tid det tog efter du slutat innan du märkte att det blev bättre igen? Din hy ser fantastisk ut nu! Vad du använder du för preventivmedel nu istället? Hade varit väldigt tacksam för svar 🙂 kram!

  Jenny 2015-06-16 22:13:44
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand