Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROBUCHON AU DOME

I Macau slog vi på stort och gick och åt en riktig pangmiddag på Robuchon Au Dome. Det var helt klart utöver det vanliga och garanterat en av mina topp tre bästa middagar någonsin. Men, har en restaurang tre michelinstjärnor brukar det inte vara för inget.

John hade lärt känna restaurangansvarig innan så vi fick service i toppskick, jag har helt chockad över hur fint det var, hur proffsiga dom som jobbade där var (för att inte tala om hur synkade dom var) och för hur extremt god maten var. Vi fick prova på en massa spännande rätter då vi lät den killen John lärt känna bestämma vad vi skulle äta och vi blev minst sagt nöjda.

Det kom in allt från kaviar till någon ravioliliknande pastarätt till duva. Vi fick även prova på ett väldigt gammalt vin, det kändes ju lite lustigt.. men det var ju en ära =) Vinlistan var för övrigt så välfylld så att jag inte ens orkade bära den, herregud. 600 000 viner?! Det är så galet.

Stort tack till Nicolas för kvällen, det är ett minne för livet <3 Efter middagen följde han med oss till en rooftop som var helt galet bra. Jag som dj’at på senaste tiden blev så avis över hur fet view dj’n hade, han stod rätt högt upp och såg ut över hela Macau. Så ballt! Älskar verkligen rooftops, finns alldeles för få i Sverige.

IMG_4917IMG_4910IMG_4913 IMG_4931 IMG_4915 IMG_4936
IMG_4937
IMG_4946 IMG_4955 IMG_4964 IMG_4957 IMG_4960 IMG_4965

IMG_5010

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand