HK.

Uppe med tuppen! Sov så dåligt i natt, tror det är stress som spökar.

Senaste veckan har det varit något fel på kundtjänstmailen om man skickar in via kontaktformuläret på hemsidan (och inte mailar direkt) så det har strulat en hel del med massa mail. Det stressar mig men jag tror felet är löst och mailen är snart tom så att är det någon av er som inte fått svar- maila direkt till [email protected] eller [email protected] för dom mailen kommer alltid fram.

Det har även strulat med beställningar, det är produkter som det står finns som inte funkar att beställa så det kollar jag med på nu. Om du också haft det problemet så prova byt webbläsare. Working on it i alla fall! Nej nu är det dags för lite mer mail och sedan är det dags att plåta. Längtar till Arlanda ikväll när allting jag måste fixa idag är löst. Kommer vara en skön känsla!

Puss.

9f3c101cf1d4885d589dc0cfb9becf6b_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack bästa Sanne för den dagliga inspirationen som du ger! Det är verkligen dagens glada stund när jag kikar in här på bloggen 🙂
    Jag har också en liten fråga angående shopen och undrar om du kommer få in fler av Adele trenchcoat? Är på jakt efter en snygg tunn jacka till sommaren nämligen! Kram!

    Caroline 2015-05-25 23:35:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!