Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAINY DAY

Jag tycker att det har varit ganska skönt med regn sedan i söndags. Man får ju ändå mer saker gjorda? Eller jag får det i alla fall.

I morse var jag på Arlanda och hämtade ut lite samples, nyheter är på g upp. Jag har ju sagt länge nu att det är så mycket som är på g och det är det. Stora omställningar kommer att ske och shopen kommer att bli mycket större! Dock så är inga papper signade ännu så vill såklart inte prata om det förrän dess, det filas på lite kontrakt och så vidare nu så jag lovar att uppdatera er om allt kul som händer framöver. Både med shopen och bloggen.

Nu ska jag prova kläderna jag fick skickade idag ännu en gång och maila över lite korrigeringar. Kläderna var väldigt bra men inte 110 % ska ändra material på dom vita Blanca kostymbyxorna så att dom inte är genomskinliga. Ikväll blir det mys & lite kvällsjobb i regnrusket. Jag njuter faktiskt av regnet idag… <3

Ps. Pratade med en person om alla plagg jag hittills tagit in i shopen och hur svårt det kan bara ibland att veta vad som kommer sälja / vilka storlekar som kommer att gå bäst osv och då kom jag att tänka på hur dåligt denna koftan nedan sålt med tanke på hur fin den är. Det är 50 % ull och 50 % cashmere, såå varm och sjukt fin kvalité. Det är en chloe-inspirerad kappa som jag bar mycket i vintras men som sålde mycket sämre än jag trott. Trist, den är sååå härlig att burra in sig i idag. Finns även i grå.

IMG_91561-562x843

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Stylingen är hemsk

  Hanna 2015-05-24 22:43:03
  Svara
 • Personligen så misstänker jag att stylingen kan vara boven i dramat. Färgkombinationen med den beigea toppen under framhäver inte den fina kamelnyansen som koftan har. Kanske hade det varit mer attraktivt om du stylade den med en vit tisha, jeans och boots; en stil som kanske fler identifierar sig med?
  Många gånger vill kunden åt en känsla också. Jag tror att koftan hade tilltalat fler om man först såg den på en modell som befinner sig i någon trevlig miljö, typ en härlig höstig skog? De bilderna du fotade utomlands med din första kollektion var underbara!
  Produktbilder är generellt mindre inspirerande utan syftar mer till att se exakt nyans, passform etc.
  Kör hårt! Ser fram emot fler kollektioner!

  Jasna 2015-05-20 23:59:27
  Svara
 • Tror det är viktigt att tänka på att inte ta in för udda saker, hut fint det än är. För de flesta, liksom jag själv, håller oss ofta till det som är safe/det man känner sig bekväm i. Personligen tkr jag koftan är riktigt film sorry för det men skulle aldrig ha på den. Annars tkr jag du har skitsnygga kläder på din shop ovh skulle mer än gärna beställa, bara det att plånboken säger ifrån. Grymt jobbat annars!

  Lillan 2015-05-20 20:51:33
  Svara
 • fint att någon uppskattar regnet, haha! tycker det räcker NU 😉 kul att saker händer med jobb osv! heja dig!!

  ISA 2015-05-19 23:35:01 http://isabyl.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind