Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND.

Igår var jag på födelsedagsdrink + middag för en när vän. Det var hur trevlig som helst men då jag har viktiga jobbgrejer framför mig så smet jag hem rätt tidigt för att vara pigg i morse, vilket jag var! Gick ner till stan innan 10 för att göra pedikyr, så skönt. Nu har jag samma färg på naglarna som tånaglarna och så himla skönt med gellack som håller lite längre =)

Efter det var jag hos Emma i Gamla Stan på Gamla Unik och sprayade mig (blev svinbrun, mitt pigment sög åt sig som satan!) Jag och Sharareh håller i en sommarbrunch i morgon tillsammans med Bols & Filtr så jag ville ha en liten bränna innan dess. I och med att vi håller i den och den börjar 12 i morgon bangade jag på att gå på Alesso ikväll, en kompis löste biljetter men jag känner att jag behöver vara pigg och jag har fått snaps och sett hur fett det ser ut att vara så jag vet ju hur det hade känts att gå hem med det där adrenalinet i kroppen!!

Ja så ikväll fixar jag inför morgondagen samt resan till London på tisdag. Har storsädat med, vem dammsuger en lördagkväll klockan 22? Jag uppenbarligen, har lite för mycket energi för att vara hemma ikväll haha. Well… Ni som är ute och dansar- dansa åt mig med!

FullSizeRender-192 FullSizeRender-196 FullSizeRender-193 FullSizeRender-195

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Skönhet
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Emma Danielsson