Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TONIGHT’S THE NIGHT.

Varenda order är skickad, har inga ordrar som ligger och väntar. Så skönt och minst sagt befriande. Har precis ätit middag här hemma och ska sticka till gymmet om ett tag och svettas lite. Det är så skönt att det är ljust ute ellerhur? Jag blir så mycket piggare!

Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Det är så skönt att inte göra något speciellt och inte ha något planerat.. Skulle ha gått på Sonys AW idag som jag nämnde tidigare men jag var inte klar med allt jobb jag hade! Funderar på att ringa någon kompis och ta en kvällspromenad runt djurgården också, vädret är ju ljuvligt =)

Ibland faller ganska mycket på plats. Känns som jag börjar få kontroll på saker och ting. Idag satte jag alla kommande kollektioner, jag skulle ju redan ha en sportkollektion ute men det blev lite fel med mina leverantörer så den kommer i Augusti. Det kommer i alla fall en del nya kollektioner snart och jag är SÅ pepp. Höstkollektionen kommer bli HELT galen. Var och åt lunch med två riktigt duktiga tjejer idag som sagt varav ena har jobbat som designer och inköpare länge så det är alltid givande att träffa henne, helt enormt tacksam över att jag får ta del av hennes kontakter <3

Glöm aldrig bort era drömmar någonsin! Sträva efter att leva det liv du drömmer om, vi har inte så lång tid här på jorden ändå så försök forma ditt liv på det sätt du vill leva. Det är ALDRIG för sent att förändra om man är missnöjd. Och glöm såklart inte att sprid kärlek och ta hand om era nära och kära!!! Stor kram till er alla!

FullSizeRender-190 FullSizeRender-191

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är du och Simon inte tillsammans längre? Har sett honom med en annan tjej ett tag nu.

  Caroline 2015-04-24 15:27:10
  Svara
 • din kraft o vilja o allt du uppnått är så inspirerande! Ville bara säga det 🙂 kram

  Frida 2015-04-23 21:36:15
  Svara
 • Du är sååå inspirerande Sanne! Jag älskar att besöka din blogg för man känner sig alltid peppad på livet efter dina inlägg haha 🙂

  JosefineT 2015-04-23 21:08:01
  Svara
 • grymt sanne!! =)

  emma 2015-04-23 20:59:32
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!