Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LATEST ISSUE

I morse kickade jag igång dagen med en frukost med Lin på Muffin Bakery. Nu sitter jag på Artist house och jobbar lite medan hon är inne på möte. Om en timme ska jag iväg på ett möte med en riktigt duktig tjej, det är lika hemligt som jag skrev om detta som håller på att ske senast men ni får veta snart.

I eftermiddag blir det jobb hemma och sedan ska jag & Sharareh på Danny Saucedo’s releasfest för hans nya låt. Jag kommer vara där en sväng bara, ska träna stenhårt ikväll!! Så pepp på det. Tänkte berätta för er i morgon vad jag ska börja med för ny träningsform i trettio dagar. Lin har kört det nu i någon vecka och det har gett såå snabba resultat, hon har blivit jättestark på kort tid.

Men ni, idag tycker jag att ni ska göra två saker. Dels lyssna på DENNA låten och så tycker jag ni ska köpa senaste numret av Veckorevyn med gulliga Molly Sandén på framsidan så kan ni få inspireras av en massa fina vårkläder som jag bär =) Sneak peek nedan.

FullSizeRender-189

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Är det inte Sara Karlsson på framsidan? Eller har det numret du nämner inte kommit ut än?

  Lottie 2015-04-24 09:15:51
  Svara
 • Vilken träningsform är det? 🙂

  Sara 2015-04-23 20:09:22
  Svara
 • <3

  Anna 2015-04-23 18:31:12
  Svara
 • Är du och Simon fortfarande ett par?

  Anna 2015-04-23 12:20:49
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!