Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLOW.

Idag var jag riktigt segstartad, känner mig fortfarande inte helt hundra. Är sjukt trött idag fastän jag sovit bra i natt. Aja, ibland tryter energin även från mig ska ni veta =)

Jag ska smita ner på stan nu, köpa någon snabb lunch och göra naglarna. Jag skulle fixat naglarna i NY men det blev aldrig av, hade fullt upp med annat. Jag shoppade knappt? Ska visa er det lilla jag köpte senare, så fin. Efter ärendet på stan blir det raka vägen hem och jobba, har skypedejt med John också, vi ska snacka business och annat som vi gör lite då och då. Så glad över att ha honom, han kan allt! Jag hyllar honom ofta men det är han well deserved.

Nu ska jag äntligen ut i solen!! Puss.

Här är jag & min babe igår. Och JA- Kavajen är Jannis design till Nyår men i vitt. Vad tror ni om den matchande med antingen slappa höga vita shorts eller Blanca byxan i vitt? Båda kommer in. Wiho!

IMG_8495

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej var har du köpt skorna du har på dig på bilden?:)

    Lisa 2015-04-22 16:52:36
    Svara
  • ASSSÅ gaaaaaaahhhhh, perfekt!!! när kommer den in på shoppen??? Kan inte vänta tills den får pryda min garderob

    Lotta 2015-04-22 16:39:28
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!