Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GARNIER

Jag är väldigt kräsen när det kommer till ansiktsprodukter men Garniers Miceallar ansiktsvatten var givet att ta med sig till N.Y, här borta vill jag bara att det ska gå fort (no time to lose!) och denna är supersmidig. Man behöver inte ens vatten! Det är så skönt när ögonmaken går bort smidigt så att man slipper stå och gnugga. Verkligen ett hett tips! Den är helt parfymfri så den är grym för oss med känslig hy.

Nu kan ni faktiskt tävla om ett superhärlig rengöringskit från Garnier. För att vinna så ska man ta en bild på instagram på något som ger vårkänslor och hashtagga med #micellarfaces. Superlätt! Ni kanske precis som jag lägger upp mycket bilder? Passa då på att hashtagga så har ni chansen att vinna.

Lycka till! =)

IMG_3250IMG_3251

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hei Sanne 🙂 Har akkurat booket billetter til NY, hvilket hotell bodde du på?

    Elise 2015-04-14 19:50:52
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!