Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNIN.

När man kommer hem sent och klockan ringer tidigt för massa jobb och man känner att man knappt får ihop dagarna då är dessa kommentarer så värmande. Om ni bara visste <3 Tack Anna & krya på dig, snart är du tillbaka pigg och fräsch igen och njuter av våren!

Alltså Sanne, wow! Jag älskar att kika in här och ba känna hur dina inlägg ger mig inspiration, motivation och allmänt vardagspepp! Den senaste tiden har jag vart i sån obalans i livet så jag knappt känner igen mig själv, och till råga på allt så ligger jag i feber och hosta nu och det mesta känns ännu mer pissigt, men så kikar jag in här och läser ett så ”enkelt” peppinlägg om din dag vardag! <3 Sociala medier är i nuläget fullt utav inlägg och bilder med motivation till att bli stark, smal, glad, pigg, att kunna glömma och förlåta och gå vidare osv osv, all ära till dom men om det är något som ger mig vardagspepp på riktigt så är det såna här inlägg, TACK! <3 You go girl, du kommer komma långt!

Nu ska jag fortsätta kriga mig igenom dagen, jag känner ändå att jag kommit en bit på vägen. En sak i taget! Puss på er.

ada5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!