Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRILLIANT SMILE

I morse var jag hos världens gulligaste Emelie på Brilliant Smile och blekte tänderna. Så himla skönt nu efteråt att känna att varenda tand är vit! Ser så fräscht ut. Detta är det skonsammaste sättet att bleka tänder på och jag är så nöjd.

Vill du också ha ett vårfint smile? I så fall borde ni boka genom mig för att April ut får ni ett erbjudande av mig. Ni får en tandblekning för 2500:- (ord. pris 3200:-) Blekningen håller i fem år.

Emelie håller till på Karlaplan så boka HÄR och ange SanneAlexandra för att ta del av erbjudandet. Om ni har några frågor kring själva behandlingen så kommentera så svarar jag. För mig tog det 60 min och jag somnade, det kändes inte över huvud taget och jag har inte känt någonting efteråt, inga ilningar eller någonting. Jag fick dricka kaffe som vanligt och äta efteråt så det är supersmidigt.

Enjoy!

Här nedan ser ni vilken färg min tand hade innan och så efter.

IMG_8170-1 FullSizeRender-178 FullSizeRender-180 FullSizeRender-177

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Jättebra erbjudande, men tråkigt att det inte fanns en enda tid kvar i April så att man kan utnyttja det 🙁

    Anna 2015-04-14 08:17:59
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind