Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LATE NIGHT, EARLY MORNIN.

Var uppe sent igår och jobbade ikapp påsken, dock räckte det inte hela vägen så var uppe supertidigt i morse för att styra i ordning allt innan jag skulle med tåget till Göteborg för att gå på ett möte som jag var så pepp på. SJ hade inte sånt flyt idag så det blev inget Göteborg för mig. Suck. Får åka i morgon istället så att jag kommer iväg innan jag drar till NY. Ivrig! =)

Men turen i oturen så behövde Oskar mig på Campadre så jag har just varit där och plåtat lite undies. Nu sitter jag på Joe & The Juice och dricker en ingefärashots & min andra juice för idag (boosta boosta!) och nollar mailen så att jag kan dejta soffan ikväll. Ska bli skönt!

Hoppas ni haft en toppenpåsk kära ni <3

FullSizeRender-166 FullSizeRender-167 FullSizeRender-168 FullSizeRender-173 FullSizeRender-169 FullSizeRender-170 FullSizeRender-171

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!