Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HONORED.

I torsdags när jag dök upp på Jannis födelsedagsbrunch så möttes jag av henne i dörren iklädd min egendesignade klänning. Jag har ju inte designat allt på min shop utan vissa plagg och resterande har jag köpt in från fabriker så ni kan ju ana att jag blev glad över att hon valde att bära den på sin 25-årsfest? Jag hade ingen aning.

SÅ fin var hon in den, som alltid. Nu verkar den snart ta slut… <3 Fina fina sommarklänning, är faktiskt nöjd med den! HÄR hittar ni den. Finns bara strl M kvar men är du över 1.65 så passar den nog, det är mest längden som skiljer.

janni-deler-partyDSC_37931

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Kommer ni att få in klänningen igen? Eller kan man få tag på den på annat sätt?

  Mvh
  Rebecca

  Rebecca 2015-04-09 13:42:24
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!