Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST DAYS

I torsdags efter Jannis brunch mötte jag upp dessa ladies för drinkar & sushi. Dansade sedan vidare till Musikaliska och Stures. En helt vanlig torsdagsrunda. Vi skrattade högt på East åt gamla lunarstormnamn och annat. Herregud, magen värkte..

IMG_7995 IMG_8003

I fredags var jag med och spelade in Galavants nya musikvideo. Roligt att få spela lite teater, det var inte igår =) Det var svinkul, visar er den när den släpps!

FullSizeRender-161FullSizeRender-162

Jag & Simone råkade shoppa trots köpstopp innan NY och jag tyckte detta var en perfekt lunchsko. Simone höll inte med och snapade det… haha.. Jag är blind när det kommer till klackar, tyckte denna klacken var så tjock och bra?!

IMG_8021

På kvällen bjöd jag och Simone över lite tjejer till mig på påskfest, vi dansade till gamla hits, pratade och drack vin. Mycket kul!!

IMG_8025

Igår sov vi ut, latade oss under dagen och sedan åt vi middag på Surfers tillsammans med vänner. Supergott & mysigt!

IMG_8035

Idag har jag & Simone varit på gymmet, körde en timme intervaller + styrka. SÅ skönt! Tog sedan en promenad i vårsolen och nu sitter jag på ett tåg till Eskilstuna för påskmiddag med släkten hos farmor & farfar. Åker tillbaka med tåget till Stockholm ikväll igen för att jobba ikapp, jag åker till Gbg för en spännande sak i morgon så måste ta itu med massa jobb ikväll. Hoppas ni haft mysiga påskdagar <3 Glöm inte att Sannealexandrashop har också varit stängt under dessa röda dagar ifall ni saknar svar på mail. Alla ordrar skickas så vänta in ordrarna om dom inte dykt upp, det har varit röda dagar och mycket på posten! Puss.

FullSizeRender-163 FullSizeRender-164

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!