Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUDGET VS LYX.

H&M och Zara köper jag mycket kläder från. Det är dom två budgetkedjorna jag gillar bäst. Jag handlar inte så dyrt över lag, jag gillar att lägga pengar på väskor, smycken och ibland riktigt bra skor & jeans. Solglasögon mixar jag också väldigt mycket budget med dyra och satsar oftast bara på klassiska modeller när jag lägger lite mer pengar på ett par solglasögon.

Mixar ni också fritt? Jag handlar egentligen mest bara det jag tycker om. Jag har oftast inte så mycket tanke bakom det jag handlar, borde bli bättre på att handla bra basplagg. Här nedan kommer lite fint i butik just nu, alla plaggen kommer från H&M.

Hur shoppingsugna är ni just nu när våren tagit över butikerna? Jag tycker det är helt omöjligt att vistas på stan just nu.

Jeans, linne & väst H&M, Vans Zara, Väska Givenchy, solglasögon The Row.

 

summer
Klänning H&M, Hatt Dotti, Solglasögon The Row, Skor Vans, Väska Balenciaga,

spring
Kostym H&M, Skor Zara, Väska Chanel.
hm
hm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Pamela Bellafesta