MARCH 12.

12e Mars är ett datum och en dag jag alltid kommer att minnas. Tror jag? Jag är ju rätt så glömsk men jag kommer minnas dagen, förväntningarna, känslorna och peppen för framtiden.

Efter det första lyckade mötet var jag i River Island butiken och valde ut en outfit till i morgon. Vi ses väl där i morgon mellan 12-15? Kom och lyssna på när vi spelar, ta roliga bilder i fotoautomaten, få naglarna fixade, shoppa och ta del av alla härliga rabatter & tävlingar! Perfekt shoppingevent. Linnet nedan dissade jag även fast det är superfint, åh, kanske borde gå tillbaka? Visst är det fint?

Efter sista lyckade mötet så åkte jag och pappa till Eskilstuna, hem till mina föräldrar. När vi kom hem hade mamma lagat middag så vi satt och pratade om dagen och myste. Jag och pappa åt så mycket så att mamma skrattade… men det är väl ett bra betyg! Jobbade lite vid datorn och sedan däckade jag 21.30, det behövdes, luften gick ur mig och det har varit många jobbiga och tankspridda dagar.

Nu sitter jag på pappas kontor och ska snart ner på stan och luncha med farmor, hennes syster och min syssling. Hur mysigt? =)

FullSizeRender-114 FullSizeRender-113 IMG_7200 IMG_7183 IMG_7196 IMG_7197 IMG_7199

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • var kommer linnet på första bilen ifrån?:)

    Sandra 2015-03-13 21:44:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!