Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHATS ON YOUR MIND.

1. Min superfina fläta, ni kommer få ta del av ett nice erbjudande snart. Tror jag slänger upp det på söndag, do not miss out. Way!! 2. I en taxi på väg till Arlanda, stressen idag alltså. Man är ju inte den som planerar mest på jorden, här var det ca 40 minuter kvar tills flyget gick & jag hade inte köpt biljett. 3. Joe & Juice är standard på Arlanda, tunacado och en ny juice varje gång. Ja, jag hann alltså, jag hann äta till och med… och på planet spillde jag ut en stekhet kaffe över hela mig. Bra gjort.

IMG_6680 IMG_6675 IMG_6677

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Sanne! Hoppas allt är toppen med dig! Tack för senast! Nu ligger podden uppe på Acast http://acast.com/veckansselfie
  Du kan lyssna på den där! Spana gärna in min blogg. Ha det toppen sanne!

  Kram Clara

  www.clarafeldt.com

  Clara 2015-02-27 03:44:01 http://www.clarafeldt.com
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind