Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIX MATCH.

Dagens detaljer. Mina fina armband och det korta halsbandet från Syster P & det andra halsbandet från Jane Koenig.

Jag gillar verkligen enkla och stilrena smycken, jag trivs inte i så mycket annat så Syster P och Jane Koenig är två stora favoriter.

11005782_10155252771295075_1715482276_n 11032606_10155252771340075_345006974_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Otroligt besviken! Beställde en vara från din shop för 6-7 dagar sedan och har fortfarande inte fått min vara, har dessutom mailat flertal gånger om detta men inte fått något svar?! Inte heller fått något meddelande om försening som ni påstår ska skicka ifall detta kommer att ske! Trodde jag beställde i tid när jag hade 6-7 dagars marginal och efter informationen på hemsidan där det står 2-5 dagar, mailade tidigare i veckan för att se vart min vara var någonstans…. Otroligt dålig service!

  Jennifer Johansson 2015-02-27 12:35:29
  Svara
  • Svar på Jennifer Johanssons kommentar.

   Hej! Leveranstiden är ju 2-5 dagar och du beställde en torsdag vilket gör att det gått 5 dagar i dag så du borde ju ha din order idag om det inte är så att posten bara inte skickat ut avi än 🙂 Om du inte har den idag så är den garanterat hos dig på måndag, vi håller alltid leveranstiderna och detta borde inte vara något undantag! Återkom om du inte har ordern på måndag, då har det gått 1 dag för mycket. Kram!

   Sanne Alexandra 2015-02-27 12:53:42
   Svara
   • Svar på Sanne Alexandras kommentar.

    Jag skulle behöva ett kolli nummer som ni har på min beställning (#2762), enligt posten skulle jag kontakta dig om detta för att se vart min vara är, om jag får numret kan jag hösta ut min vara själv om den finns i mitt närområde istället för att vänta tills på måndag!
    Tacksam för snabbt svar!

    Du kan maila numret till mig! 🙂

    Jennifer Johansson 2015-02-27 13:41:42
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry