Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LET’S JUST BE REAL.

I morse var jag på ett möte som kommer leda till något kul, ni kommer få ta del av det väldigt snart! =) Flätan här nedan har i alla fall med det att göra kan man säga, gud vilken jobbig hint!

Sedan dess har jag jobbat hemifrån, ska snart ta en promenad i solen till Metrokontoret och hämta lite grejer jag fått, ska även till Odenplan och hämta ut lite kläder som ska plåtas. Ikväll blir det myskväll hos Simone, jag hade tänkt att dansa ikväll igen men onsdagar ska vara min vilodag från träning har jag tänkt.

Igår kväll körde jag hiphop med Benke på House of Shapes, såå sjukt kul. Svårt var det också, jag kan ju säga att jag behöver träna på att ta koreografi eller kanske chilla lite och ta lättare klasser hehe. Det var sådan nostalgi och dansa för Benke igår, tänker på somrarna då jag åkte upp och bodde i Stockholm i en vecka för att dansa på Bounce Summercamp, det var ju årets höjdpunkt då! Signade i alla fall kort på House of shapes igår & det känns sjukt bra. Ser fram emot att dansa =) Feminine Vibe är min favoritklass, SÅ kul. Längtar efter att få dansa balett igen, det var inte igår jag stod vid balettstången. Bästa träningen!

Ska lyssna lite till på den HÄR och den HÄR låten sedan är det dags att sticka iväg. Puss!

FullSizeRender-82FullSizeRender-83

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ÄLSKAR toppen på första bilden, vart har du hittat den? 🙂

  Alexandra 2015-02-26 18:14:05 http://alexandrasmode.com
  Svara
 • Så kul att du hittat tillbaka till dansen och den glädje som det ger! Är själv en dansgalning! Jag undrar hur du tycker att House of Shapes är? Och om du tar öppna dansklasser eller om du tar några kurser? 🙂 Är ett stort fan av dig och din blogg! Kram

  caroline 2015-02-25 18:41:36
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Jaa det är underbart! Jag tycker HOS är grymt verkligen, grymma lärare, priser och stämning 🙂 Jag tar öppna! Åh tack.. stor kram till dig!

   Sanne Alexandra 2015-02-26 22:54:18
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry