Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THURS-SUN.

I torsdags innan jag & Sharareh skulle dj’a på 309 på Sturecompagniet smet vi förbi Bindefeldts event på Zink Grill. Dom körde en nyöppning och det bjöds på härliga coctails och snittar! Det var superhärlig stämning där och alla var så glada och trevliga. Träffade på massa vänner och bekanta och pratade ikapp lite med tjejerna och sedan stack vi och spelade. Spelningen gick bra, jag hade ett stort gäng kompisar som körde på bra så det var en lyckad kväll. När vi klev av så dansade vi vidare.. Lyckad kväll!

I fredags lirade vi på Vardagsrummet, också en lyckad kväll och jag som aldrig hade varit där tidigare har hittat ett nytt ställe att hänga på, riktigt nice! Tack alla vänner som kom i torsdags & fredags <3 Ni är guldvärda allihopa som kommer och stöttar!

I lördags vankades det brunch och långpromenad, kvällen spenderades i soffan med tjejerna och en himla massa tjejsnack. Mysigt! Dagen idag har också varit lugn och skön, gått en promenad, blivit bjudna på en superbrunch (STORT tack! Vi bjuder igen) och så nu laddar jag upp för en ny vecka. Ligger med datorn på magen och känner mig redo för en ny vecka i morgon.

Hoppas er helg varit toppen <3

FullSizeRender-76
IMG_6419-1
IMG_6431
IMG_6445
IMG_6457
FullSizeRender-64   FullSizeRender-69 FullSizeRender-65   FullSizeRender-74 FullSizeRender-72t

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry