Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLD TOWN.

I onsdags när jag kom fram till Stockholm stack jag direkt till Gamla Stan för att spraya mig inför helgens bravader. Jag var hos Emma Salong Gamla Unik och blev jättenöjd med resultatet. Spana in henne på instagram för att se fler bilder på hennes sprayningar (emmaatan_)

Måste bara säga att Gamla stan, är det en av Sveriges mysigaste platser? Jag var helt lyrisk när jag gick och drog min rullväska haha, jag stannade var tredje minut och fotade. Så himla mysigt! Jag vill så gärna åka dit snart och bara strosa runt, sitta på något ett härligt café och njuta av miljön. I vår ska jag hänga där massor och för att tala om hur mycket jag kommer vilja fota outfits där! =) Frida?

FullSizeRender-42FullSizeRender-43 FullSizeRender-44 FullSizeRender-45 FullSizeRender-46 FullSizeRender-48

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry