Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLD TOWN.

I onsdags när jag kom fram till Stockholm stack jag direkt till Gamla Stan för att spraya mig inför helgens bravader. Jag var hos Emma Salong Gamla Unik och blev jättenöjd med resultatet. Spana in henne på instagram för att se fler bilder på hennes sprayningar (emmaatan_)

Måste bara säga att Gamla stan, är det en av Sveriges mysigaste platser? Jag var helt lyrisk när jag gick och drog min rullväska haha, jag stannade var tredje minut och fotade. Så himla mysigt! Jag vill så gärna åka dit snart och bara strosa runt, sitta på något ett härligt café och njuta av miljön. I vår ska jag hänga där massor och för att tala om hur mycket jag kommer vilja fota outfits där! =) Frida?

FullSizeRender-42FullSizeRender-43 FullSizeRender-44 FullSizeRender-45 FullSizeRender-46 FullSizeRender-48

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind