Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ILLESTEVA FOR THE WIN.

Mitt nästa inköp när det kommer till solglasögon? Ett par från Illesteva, for sure.

Här nedan har jag slängt ihop lite olika outfits med solglasögon från Illesteva. Beslutsångest den dagen det är dags att lägga vantarna på ett par, jag gillar i princip alla. Så ja, är ni sugna på ett par nya brickor vet ni nu var ni kan leta.

illesteva
illesteva2
illesteva3
illesteva4
illesteva5
illesteva6
illesteva7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar dina kollage! De är så inspirerande! Jag har två frågor, den första är, kan du inte lägga ut lite kollage för oss som inte har så mycket pengar att spendera på dyra kläder, typ outfit under 500 lappen eller liknande? 🙂 och den nästa är, kommer ihåg att du fick en liten svart väska med kedja av din man för ett tag sen, har för mig att jag sett den när ni var i Kapstaden.. Och jag kan för mitt liv inte hitta den! Vad är det för modell och märke på den? Tack för en härlig blogg, keep up the good work!! 🙂

    Louise 2015-02-21 10:46:48
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry