Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GET READY FOR THE WEEKND.

Onsdag och jag sitter på tåget. Har varit så himla skönt och nödvändigt att vara i Sundsvall de 3 senaste dagarna, jag har jobbat ikapp massor, umgåtts med Mr, lagat massa mat, tränat och vilat. Så välbehövligt!

Direkt när jag kommer fram med tåget nu ska jag och spraya mig, vi (Jag & Sharareh) ska dj’a i morgon och på fredag och behöver en liten bränna nu när min partner in crime varit i L.A och göttat sig. Inte alls avis?! Vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska ha på oss någon av dagarna så det är dags för oss att tänka till. Jag ska röja runt i garderoben och eventuellt smita förbi FeliciaMolino i morgon och se om något skulle passa oss! We’ll seeee..

I morgon spelar vi skivor med Sabri på 309 (nedervåningen på Stures, bara hihop- place 2 be =) och på fredag på Vardagsrummet. Ses vi? 23-03 både torsdag och fredag- kom! Kul med nytt år och nya spelningar! Det ska bli roligt att få kicka igång det igen, finns ju så mycket bra ny musik.

Ikväll blir det middag och lugnt. Jag plåtar i morgon och sedan jobbar jag ju kväll så nu är det bara ladda batterierna. Jag ska faktiskt vila hela helgen sedan också, pepp på att vakna skapligt, träna, äta gott, hänga med vänner, köpa färska blommor,  pyssla. Ja ni vet…

IMG_0468

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Sanne, måste återigen säga att det är en riktigt trevlig blogg du har!
  Ville bara påminna igen om att det skulle vara roligt att se lite tips för oss killar på snygga kläder etc.
  Kanske ett inlägg med ett par outfits för en utekväll, på universitet/jobbet och gymmet?

  Mvh,
  //Jonas

  Jonas 2015-02-19 12:18:41
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind