Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK IT.

Igår körde jag ett cirkelpass och tog i så mycket så att jag på riktigt trodde jag skulle kräkas efteråt. Jag tog verkligen i allt jag kunde och nu idag känns det ju skönt att veta att jag inte kunde fått ut mer av det passet men det var inte så nice efteråt, var helt förstörd. Det var bara 30 minuter men det räckte kan jag tala om =)

Nu ska jag sticka iväg och köra ett annat cirkelpass, har blivit helt tokig i det, tycker det är så nice att blanda styrka och kondition samt få känna att jag tar ut kroppen till max. Skönt! Idag är det ett 45 min cirkelpass så nu ska jag snöra på mig skorna och ladda upp med massa vatten.

Efter det väntar kontoret, har suttit hemma och svarat på mail och jobbat på förmiddagen så i efter lunch ska jag styra upp kontoret. Älskar älskar älskar att pricka av saker jag behöver göra!! Det är en sådan pepp och så är det befriande att se hur man kan bocka av viktiga saker från listan. Ikväll har jag lust att laga en två-rätters och göra något kul, typ spela biljard haha.. eller bowla? Sugen på att spöa Mr i något, hehe.

Puss!!

cd847d4e23e698aeb721b2ec274be07b_1670x1018_85_s_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry