Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW IN.

Idag när jag hade varit och handlat lite grejer till företaget gick jag igenom H&M och kom inte ut tomhänt, vet inte vad som hände för det var inte alls planerat. Jag fastnade direkt när jag kom in och såg en sektion som gick i khaki/grått och fick lov att ta mig en närmare titt.

Fastnade direkt för denna lite slitna croptop i khaki, detta gråa linne i tunt matieral och hög krage (älskar att båda har hög krage, så snyggt) denna spetstoppen i croptopmodell som jag tänkt att bära med mina egendesignade blancabyxor samt dessa matta skinnbyxor i en svinschysst modell. Jag gillar när skinnbyxor är matta! Jag hittade även en så himla snygg väst i grå läderimitation, extremt snygg modell på den så jag måste gå tillbaka i morgon. Har inte släppt den sedan jag gick därifrån.

Plötsligt händer det. Spontanshopping när den är som bäst…

IMG_2015

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry