Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VALENTINES SNAPSHOTS.

1. Jag bar ett par gamla jeans från Hollister, gamla favoriter som jag tänkte sälja förut men är så glad över att jag inte gjorde. 2. Hade på mig min favoritskjorta från shopen, slänger ofta på mig den i någon av dom tre färger som finns när jag inte vet vad jag ska bära 3.  Biomys (JA, Fifty shades of grey var bra!!) 4 .Jag, Simone & Carro mötte senare upp Linn för middag på Heart (mitt emot Nordic Light där vi var på brunch) vi åt varsin svingod thai-inspirerad oxfilésallad med koriander, lime, glasnudlar och massa gott, den var sådär behagligt stark och god. Den vill jag äta igen! Vi delade även på friterade risottobollar med tryffelaioli, ljuvliga.

Idag ska jag fira Valentines med Mr. Mysigt.

FullSizeRender-36 FullSizeRender-37 IMG_6273 FullSizeRender-38

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry